flirten, hoe doe je dat

single trends
"flirten, hoe doe je dat?"

Heel veel Singles die me contacteren voor een afspraak, hebben te kampen met drempelvrees. Advertenties en columns worden vaak uitgeknipt en pas na weken, maanden of jaren heeft men de moed gevonden om dan toch te bellen, soms bewust in een opwelling omdat op dat moment de ´durf schoenen´ zijn aangetrokken en het vijf minuten later weer anders kan zijn.

Lees verder
hoe je stopt met stressen en gaat genieten van het daten

single trends
"hoe je stopt met stressen en gaat genieten van het daten"

Wat is er mooier dan ´Prille Liefde in de Knop´ ofwel het gevoel van vlindertjes en verliefdheid…. Het is bijna het mooiste gevoel wat je kan overkomen omdat je hart een sprongetje maakt. Niet alleen fysiek heb je het gevoel dat je op wolkjes loopt, maar ook gedachten lijken te fladderen en te dwarrelen waardoor je de dagelijkse realiteit wat beter kunt loslaten.
Lees verder
als je een prins wil, moet je ook een prinses zijn

single trends
"als je een prins wil, moet je ook een prinses zijn"

Herken je dit? Vele Singles verlangen naar een relatie met diepgang waarbij ze als persoon op inhoud gewaardeerd worden. Toch posten we oppervlakkige Selfies op Social Media van onze nieuwe schoenen om die mooie slanke benen te laten zien. En als we dan toch andere types aantrekken dan gewenst, volgt de teleurstelling.
Lees verder
de mystiek rond tweelingzielen, zielsverwanten en soulmates

single trends
"de mystiek rond tweelingzielen, zielsverwanten en soulmates"

De termen tweelingzielen, zielsverwanten en Soulmates worden vaak kris kras door elkaar gebruikt. Maar hoe weet je nu of je te maken hebt met b.v. een tweelingziel of met een Soulmate?
Lees verder